RU

Фільтр

30 річчя наполегливої праці і історія наших успіхів

Шановні партнери, колеги, друзі!

Ми з радістю повідомляємо Вам, що 18 лютого нашій компанії виповнюється 30 років, і ми раді привітати всіх наших партнерів з цією знаменною датою.

30 років - це не тільки кругла дата, але і вельми значний термін, що дозволяє говорити про те, що наша компанія слідує правильним шляхом розвитку, досягаючи все нових вершин. Рік за роком ми ставали впевненішими, розширювали наші можливості, намагалися слідувати сучасним тенденціям і потребам наших партнерів.

Сьогодні компанія «ОКТА, ЛТД» є офіційним дистриб’ютором відомих європейських компаній, а також фірм азіатського континенту та представляє найбільший асортимент різноманітних товарів для сервісного обслуговування годинників в Україні. З кожним роком ми розширюємо партнерські відносини з новими закордонними партнерами для задоволення зростаючих потреб вітчизняного ринку.

Нам довіряють більше 2000 партнерів по всій Україні. Ми дуже вдячні нашим партнерам, які були з нами протягом цих років, за довіру і підтримку. Адже саме завдяки нашій співпраці ми досягли провідних позицій на ринку товарів для годинникового сервісу в Україні.

Ми вітаємо з цією знаменною датою наших колег, друзів, партнерів, усіх, хто допомагав і допомагає нам йти вперед та вгору! Від щирого серця бажаємо нашому колективу та нашим діловим партнерам благополуччя, процвітання, збереження ділових та дружніх стосунків, впевненості та оптимізму!

Для нас вже стало певною традицією на такі ювілейні дати робити своїм партнерам приємні сюрпризи. І це свято не виключення. Ми підготували всім нашим партнерам подарунки і з 18 лютого будемо надсилати їх Вам. Поспішіть! Першими подарунки отримають клієнти разом із своїми регулярними замовленнями.

З повагою, Ваша «ОКТА, ЛТД»!

До стрічки новин

       Оптові поставки батарейок Renata, інструмент та витратні матеріали для ремонту годинників, годинникові модулі та механізми. Ремінці для наручних годинників RIOS1931.

Загальні положення:

Користування інтернет-ресурсом:

Способи та правила формування замовлення:

Для отримання більш детальної інформації про товарні позиції скористайтесь формою "Зворотній зв'язок" .

Термін виконання замовлень:

Оплата та доставка замовлень:

            " Нова Пошта": www. novaposhta.ua

            Якщо цей спосіб доставки Вам незручний, викладіть свій варіант на "Обов'язковій формі" в полі "Коментар" або зв'яжіться з менеджерами нашої компанії.  

Гарантійні зобов'язання:

Конфіденційність та захист персональної інформації: