RU

Фільтр

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Цьогоріч Великдень ми зустрічаємо під час важких випробувань війною, яку вероломно почала проти нашої держави росія. Тож нехай у ці дні Господь оберігає і захищає нашу рідну Україну , наші рідні міста, життя кожного українця.

Пам’ятайте, в цей світлий день, Христос воскрес, воскресне й Україна. Молімося за нас, за тих хто зараз оберігає наш спокій, за тих хто душу поклав за Батьківщину. В цей нелегкий час пам’ятаймо: у кожного з нас свій фронт, своє покликання. Якщо усі разом і кожен зокрема прикладемо максимум зусиль – воскресне правда, любов і надія.

Нехай Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні. Вселяє спокій у серцях, живить душу та укріпляє віру. Здоров’я, миру, злагоди, спокою та благополуччя кожній родині!

Зі святом! Христос Воскрес!

До стрічки новин

       Оптові поставки батарейок Renata, інструмент та витратні матеріали для ремонту годинників, годинникові модулі та механізми. Ремінці для наручних годинників RIOS1931.

Загальні положення:

Користування інтернет-ресурсом:

Способи та правила формування замовлення:

Для отримання більш детальної інформації про товарні позиції скористайтесь формою "Зворотній зв'язок" .

Термін виконання замовлень:

Оплата та доставка замовлень:

            " Нова Пошта": www. novaposhta.ua

            Якщо цей спосіб доставки Вам незручний, викладіть свій варіант на "Обов'язковій формі" в полі "Коментар" або зв'яжіться з менеджерами нашої компанії.  

Гарантійні зобов'язання:

Конфіденційність та захист персональної інформації: